Om oss

Humanare priser på IT-hjälpen! Detta är lite av ledorden för oss, att vi ska kunna hjälpa alla som har behov av våra tjänster till en skälig summa. Vi är prisvärda och har stor erfarenhet av både stora och små organisationer. Och vi har ett brett kontaktnät. Vi vill kunna tillhandahålla såväl enkla som avancerade IT tjänster inom en rad områden, där vi vid behov kan ta in externa kompetenser eller förmedla tjänster till andra personer eller företag som kan lösa kundernas behov. Vi håller oss inte med dyra lokaler eller andra omkostnader och kan därför ligga "rätt" i pris när det gäller våra konsulter. Vi tycker att alla ska ha råd med IT-hjälp och vi håller en hög servicegrad. Vi är en självklar partner för våra kunder och jobbar nära som ett stöd i beslutsprocesser och när det kommer till allt inom IT.

Kommunikation Vi har mycket stor erfarenhet av bredband och olika lösningar för kommunikation. Våra erfarenheter kommer ifrån uppdrag och anställningar hos många typer av organisationer som stadsnät, bredbandsleverantörer och stora konsultföretag. Där vi har jobbat med It-tjänster inom kommunikation,installation, nätverk och säkerhet av olika slag. Mer om vilka finns på sidan referenser.

Hem-hjälp Även hemmen blir mer och mer tekniskt avancerade och för många är det svårt att finna tiden eller intresset att hänga med i den snabba utveckling som sker – trots detta vill man ändå ta del av de tekniska framsteg som finns.
Comin.se erbjuder därför kvalificerade tjänster även till privatpersoner och det ska inte behöva kosta mer än vad det skulle göra att till exempel anlita en hantverkare.  

Kontakta oss när du behöver hjälp med din IT-miljö, eller om ni har andra frågor är ni naturligtvis välkomna att göra likaledes. 

Verkligt bolagsnamn hos Bolagsverket är Cominse AB org.nr 556782-9352 men då vi äger domänen comin.se är detta namnet vi väljer att maknadsföra oss med. Vi har självklart F-skatt och är moms-registrerade.